Ännu en invandrad varning..

Vill ni inte lyssna så tvingar vi er att göra det!

Sverige drabbas i allt större omfattning av religionsintrång där religion ställer krav på demokrati och sekularism.
Könssegregerade badplatser, bussar, religiösa skolor, fritidsgårdar, caféer, slöjtvång och shariapoliser som trakasserar och förföljer kvinnor i förorterna är ett faktum.
Man kan läsa om fall där muslimska kvinnor inte accepterar arbetsgivarens regler om klädkoder på arbetsplatserna där de t.ex. ställs tydliga krav på kortärmade arbetskläder och där man inte får bära slöja.
Diskrimineringsombudsmannen kommer till ”räddning” och gör det dessutom ännu smidigare för religion att styra när de belönar islamism i form av skadestånd.

Trots det fortsätter kulturrelativisterna och vänstereliten förneka faktum att de farliga normerna är kultur, traditionell och religiöst motiverade.
Deras taktik går ut på att hugga till med nazistkortet för att tysta kritik mot religion och förtryck.
De allierar sig och sympatiserar med islamisterna, relativiserar, normaliserar och förskönar kvinnoförtryck och religiös radikalism genom att påstå att dessa kvinnor kämpar för rätten till deras kropp och frihet.

Det är som om religiöst indoktrinering är totalt främmande begrepp i deras värld.
En kulturrelativist kan jämföras med en empatilös vännina som uppmanar sin bästa kompis att stanna kvar i en relation där hon blir förtryckt och manipulerad av sin man eftersom han har utländsk påbrå. I antirasismens namn.

Sverige har blivit ett land där islamisterna kallas av våra objektiva, opartiska och ”solidariska” journalister och politiker för modiga och rebelliska hjältar som manifesterar på gatorna och avbryter statsministern mitt i hans offentliga tal.

Det är ett tydligt tecken på hur islamisterna tar fram sina positioner genom ett välorganiserat och systematiskt arbete och som med hjälp av identitetspolitiken som bedrivs av vänstereliten: hjärntvättade aktivister, journalister och maktgiriga politiker, lyckas sprida religiös propaganda.
De kompletterar och matchar varandra perfekt i deras världsbild där deras gemensamma fiende är den vita mannen som bär den eviga skulden för patriarkalt förtryck och kolonialt slaveri.

”De lyssnar inte annars. Han leder en uttalat feministisk regering. Ändå har de varit helt tysta om det här. Vi kan inte andas längre. Vi kämpar bara för vår rätt att försörja oss.” Jasmina Nur, slöjaktivist i Expressen om varför hon avbröt statsministern Stefan Lövfen genom att skrika i sin megafon.

”Vita människor kommer till oss och talar om hur vi ska agera, men vi för vår kamp på det sätt vi vill. Även om det innebär att vi avbryter statsministerns tal,” säger Nur till P4 Malmö.

”Håll god ton’-argumentet är en härskarteknik som privilegierade personer riktar mot förtryckta”, Nyheter Idag.

Varför känns detta så bekant?
Jasmina Nur visar att när det gäller kamp för hennes ideologi så är hon redo att använda ”alla medel som behövs.” Att visa respekt och vara civiliserad är förnedrande och de vitas sätt att förtrycka och manipulera.

Nej Jasmina Nur. Du och dina jämlikar kämpar inte för er rätt att försörja er. Ni kämpar för er ideologi där er religion vill styra över demokrati och sekularism. Ni kämpar för att bryta våra normer och allt vi kvinnor i väst har kämpat för i decennier. Det ni kallar för rätt till era kroppar är inget annat än era mäns egendom.
Ni vill låta andra tro att religiös fundamentalism och religiös indoktrinering är lika med religionsfrihet och kvinnans rättighet, frihet och självbestämmande.
Ni presenterar er som antirasister som förespråkar tolerans och allas lika värde samtidigt som ni vill inte höra de vita människors åsikter och bidrar till mer splittring, rasism och polarisering.

EU-domstolen i Luxemburg skriver i ett pressmeddelande att ”en intern ordningsregel hos ett företag som förbjuder bärandet av synliga politiska, filosofiska eller religiösa symboler utgör inte direkt diskriminering. För att arbetsgivare ska ha rätt att förbjuda anställda att bära slöja krävs att företaget hänvisar till en policy som omfattar alla former av symboler och uttryck, inte bara muslimska.”

Sluta skylla på andra. Ta av er offerkoftan.
Om ni hade prioriterat ett jobb och er försörjning skulle ni acceptera de lagar och regler som finns på arbetsplatser.
Sanningen är att ni är minst intresserade av att jobba. Ert jobb är att sprida er propaganda och manipulera andra så som de har manipulerat er. Sanningen är att ni inte vill kompromissa då er religion är er identitet som går först och före allt.

Idag avbryter ni statsminister tal.
Frågan vi borde ställa oss är inte vad ni tänker göra nästa gång och utan hur långt ni kommer att gå när ni säger att ni är beredda att ta till alla medel för att bli lyssnade.
Något statsministern och det svenska folket borde ta på största allvar.

Bianca Muratagic
Megafonerna.

Skicka kommentar