Arbetarnas kamp..

För många år sedan blev jag märkt som foliehatt när jag gjorde liknande slutsatser och inlägg om hur nedmonteringen av demokratin sker i bakrunden av all dramatik, hur man genom globalism tar makten från folket och ger det till en härskarklass som är skyddade av Säpo/polis/militär och övriga myndigheter. Samt hur globalist mytoman-media konstant städar upp efter dem.

Tillsammans håller de cirkeln intakt genom att belöna och uppmuntra konflikter mellan arbetarna och den undre klassen. Detta är inget nytt fenomen. Så här funkar det över arbetarnas huvud. Så här funkar det när man röstar fram representater ur härskarklassen för att föra arbetarnas talan.

Allt över oss är inget att lita på. Över oss så slutar arbetarnas intressen att gälla och istället så ersätts det av hycklarnas, lögnarnas och narcissisternas intressen.

Därför ser samhället ut som det gör idag. Det är inte grundat på varesig värme eller omtanke. Det är grundat på egoism och ren profit. De högre upp använder våra resurser och energi till att komma ännu högre upp, samtidigt som vi sjunker längre och längre ner. Partipolitik och mytoman-media har tillsammans successivt slitit isär enigheten i landet. Snart finns det inget motstånd kvar och snart kommer ingen av oss att kunna påverka utgången av det dårhuset som vi idag kallar för ”Sverige”.

Makten MÅSTE tillbaks till folket. Tillbaka till arbetarna, där den hör hemma.

”I can hire one half of the working class to kill the other half.”

https://www.svd.se/ambassador-juholt-aker-inte-tillbaka-til…

Bechir Rabani
Megafonerna

Skicka kommentar