Att ta deras ansvar…

Jag jobbar inte med barn. Jag jobbar med ungdomar. Har både jobbat med svenska ungdomar och just nu med invandrare. Eftersom jag själv kan arabiska så hjälper det väldigt mycket i att försöka ta det ansvaret som de hycklande ”journalisterna”, totalt pissar på. Men det låter så klart mer dramatiskt med barn= media säljer. De vet att svenskar är känslostyrda.

De nöjde sig med att ENBART hetsa fram krig och flyktingströmmar för att göda sitt eget ego.

Hur många flyktingar eller utsatta människor har expo, Niklas orrenius eller David Baas bokstavligt hjälpt med husrum och 24/7 uppassning?

Vem köper deras lögner och fulspel? Inte en enda gång har någon av dessa bjudit in mig till en saklig debatt, live. De nöjer sig med att lita på varandras skvaller. Tyvärr köper många svenskar fortfarande skitsnacket, MEN jag är mäkta imponerad över att så många ställer sig upp och ser helheten i alla lögnerna.

Jag är ingen högerextrem. Jag var vänsterextrem, tills jag beslöt mig för att analysera kommunismen grundligt, vips så blev jag ”hitler” på nolltid. De vill hålla ert fokus på nazism för att distrahera er från de verkliga problemen i samhället. Radikal islam och kommunism, en helig allians. Men i slutändan så avskyr båda varandra, det enda som de har gemensamt är att förstöra nationalstaten Sverige.

Vill även att ni nu observerar hur snabbt alla är engagerade, när det handlar om ”nazism”. Nu kryper alla hycklare och narcissister fram, för att samla snabba billiga karriärs-poäng.

Ser vi hälften av deras engagemang när landets kvinnor våldtas dagligen? Eller hur engagerade de är för alla som har fallit offer för hedersbrott? Att man i sin hycklande godhets-psykos, har bestämt sig för att överföra det som många av oss lämnade bakom sig, hit till Sverige. Sverige har inga resurser till att klara av att anpassa den mängd ”vatten” som man idag har tagit sig över huvudet. Man vågar helt enkelt inte att bemöta de verkliga problemen och istället sitter man som en liten kanin och inväntar ”nazism”. Minst chans till konflikt.

OBS även hur alla invandrare snabbt tror på alla lögner om mig, som samma media som hetsar fram krigen i våra hemländer. Samma media som jag valde att ta upp kampen mot.

Att en random arab satte sin fot i Bonniers globalist rumpa, tyder på att de snabbt måste få bort mig, jag kan bli ett enormt hinder mellan deras narcissism och kampen mot hittepå ”rasism”.

Jag vägrar att se Sverige gå under pga att man viker sig för kommunismens hantlangare.
????????????????????????????????

Följ gärna mig och följ vår sida på Facebook ”megafonerna. Ett enat folk för Sverige.

Bechir Rabani

Megafonerna

 

Skicka kommentar