De fegas återkomst..

Se som de nu kryper fram ur sina fega små hål. Så fort deras identitet ”nazism” är på tapeten- ja då jävlar ska det rapporteras.

INTE ETT ORD OM KOMMUNISM, som förra året hade en monter på bokmässan där man hyllade massmördare. Som detta året förpestar litteratur helt öppet tillsammans med kulturmarxism.

INTE ETT ORD OM RADIKAL ISLAM, som idag äter in sig i landet likt en cancersvulst. Som står bakom hedersbrott och våldsamma värderingar.

INTE ETT ORD OM DEN DESTRUKTIVA SIDAN AV ”MÅNGKULTUREN”, som dagligen skördar offer och som dagligen förstör liv med kvinnoförtryckande kulturer, barngifte, djurplågeri, klansamhälle, gängkrig, religiösa konflikter osv.

Dessa vita söta små ”män” har absolut ingen idé om vad rasism är. Titta på dem för fan!! Ser de ut som människor som har kämpat för något i sitt liv? Ser det ut som människor som vet vad orättvisa och utanförskap är? Ser de ut att veta hur det är att leva med ett konstigt namn i ett annat land?

Give me a Fakking break!! Ser ni inte hur dessa fega ryggradlösa ansikten njuter av att nazismrasismfascism existerar? Hela deras levebröd och identitet bygger på att hålla den elden vid liv.

De gömmer sig för samhällets verkliga problem och istället så sitter de och hetsar på sina egna hjärnspöken. Genom att hålla cirkeln stängd och genom att konstant klia varandras rygg så har de lyckats att försätta hela nationen i en ”nazipsykos”. Svenskarna tror på fullaste allvar att ”nazismrasismfascism” är landets största problem.

Samt hur de använder oss invandrare som husdjur för att själva surfa på något som de aldrig stöter på eller ens känner till.

Ni invandrare som läser detta, ni behöver inte gilla mig. Men låt för fan inte dessa priviligerade söta pojkarna utnyttja er för egen vinning. Så länge som ni agerar husdjur så accepterar de er. Men gör ni som mig och klipper kopplet så kommer de att avsky er och försöka svartmåla er som ”högerextrema”.

”Stay away from lazy parasites, who perch on you just to satisfy their needs, they do not come to alleviate your burdens, hence, their mission is to distract, detract and extract, and make you live in abject poverty”

Bechir Rabani
Megafonerna

 

 

Skicka kommentar