De stigmatiserade hjältarna..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack till alla er som engagerade sig för den stackars lilla flickan, som blev sexuellt ofredad av en vuxen man. Som därefter blev uthängd, mobbad och utpekad för att hon anmälde och satte dit bedragaren och sexbrottslingen.

Det var riktigt riktigt illa och det kunde ha slutat i en total tragedi om det inte vore för alla er som öppet visade ert stöd till familjen.

De våldtäktsvurmande patologiska lögnarna inom #samhällsparasiterna höll på att driva flickan och hennes familj till undergång. Genom att värna om gärningsmannen och håna flickan, så visade de alla tydligt hur förvrängt och äckligt vårt samhälle är idag. Även i skolan har både flickan och hennes vän fått ta emot mobbing och slagord av vidrig karaktär.

Ett litet barn får skulden för att en vuxen man inte fick komma till. Lever vi i Saudi eller i Sverige? Snart är skillnaden hårfin.

Så fort vi alla tillsammans ställde oss bakom flickan så vändes hela spelplanen. Tänk på att de är hundratusentals ”godhetsknarkare”, vi är inte ens en bråkdel av det. Det bevisar hur svaga och patetiska de är. Så fort vi la i högsta växel så hotade de med att polisanmäla och skriva snyftiga statusar där de minsann är offren. Mitt förakt för dessa människor går inte ens att beskriva.

Jag vill passa på att hylla:

Bianca Muratagic
Annelie Sjöberg
Katerina janouch
Egor putilov
Megafonerna

De uppmärksammade flickans utsatthet. Annelie och Bianca satte även igång en insamling åt flickan. Tänk då på att vi alla är stigmatiserande av svensk mytoman-media, men trots det så ställde vi oss upp och markerade tydligt.

#Samhällsparasiterna har både stöd från media, politiker och myndigheter. Men trots det så skjuter de sig själva i foten igen och igen. Att ge sig på barn verkar vara en återkommande trend hos vänstern. Först Henko(inte rasist men.. narcissist) mot fabians dotter och nu detta. Vi måste motbekämpa dem till varje pris innan de lyckas normaliserar det sinnesjuka.

#Viärhär för de utsatta och inte för gärningsmännen.

Bechir Rabani

Megafonerna

Skicka kommentar