Den enorma psykosen..

Rätt intressant att se hur snabbt landet mobiliserar sig och sammarbetar för att motarbeta nmr. Ett gäng på ca 100+ deltagare som beter sig civiliserat och som utnyttjar sin demokratiska rätt till sin åsikt. Tycka vad man vill om nmr, men det är så ett öppet och demokratiskt samhälle fungerar. Ingen åsikt exkluderas och ingen åsikt ska påtvingas.

Men ändå så stannar hela landet upp. Alla är verkligen som besatta av lördagens demo. Samtidigt sitter man helt passiv och tyst medan radikal islam har infekterat stora delar av samhället. Man sitter tyst medan kvinnor våldtas dagligen av män från kulturer där fri kvinna=”zvennehura”. Man sitter tyst medan landet slits isär av klanmentalitet, kriminalitet, hedersbrott, djurplågeri osv osv. Där finns det noll engagemang… gissa varför?

För att de mest utmärkande problemen involverar inte ”nazzar”, utan invandrare och vi alla vet vilket minfält det är för svensken att peka på oss. Svensken tycks tro att minsta kritik mot oss leder till ett nytt ”30-tal”. Därför låtsas man inte se det. Istället sätter man fokus på spöket ”nazism”. Verkligen vartenda informationskanal pumpar ut detta 24/7. Man vill inbilla svensken att ”nazism” är Sveriges största problem.. Ehh jag har rört mig överallt på den politiska arenan och ute i samhället, på ställen där de vita söta ”antirasisterna” aldrig har satt sin fot.

Jag lovar er att nazism är ert minsta bekymmer. Faktum är att nazism växer pga att man undviker grundproblemen och för att man attackerar alla svenskar som vill föra en dialog om vansinnet som vi dagligen upplever.

Men den skaran av översittare inom media, expo och dylika vita-mäns-klubbar, de vill inbilla er att nazism är ett stort hot. För den moroten sammanfattar hela deras identitet. Alla föreläsningar, alla artiklar, tv-tid, meningslösa priser osv osv, allt det är bundet till att nazismen hålls vid liv. De är absolut ingenting utan ”nazism”.

Komedin är ändå att på bokmässan förra året och förmodligen detta så ställer man ut en hel monter som hyllar kommunism, samt en stenstaty på folkmördaren Lenin. Man hyllar en ideologi som har över 100 milj slaktade liv på sitt samvete och som tickar på än idag. Stalin, Trotsky och Lenin var kända för sin brutalitet. De mördade allt och alla(ink judar) som vägrade tycka lika. Lite som idag minus mördandet. Kommunismens storhetstid ska egentligen ses som en dyrbar läxa över hur ett land ser ut om det faller i händerna på extremvänstern.

Hela landet är i en sorts psykos. För oss som är medvetna och som kan tänka rationellt så känns det som att vara på en annan planet.

Bechir Rabani
Megafonerna

 

Skicka kommentar