Det kostym-klädda informationsflödet..

Tack mina vänner för allt stöd. Det verkligen känns som att det vänder ganska så kraftigt nu. Detta är precis vad vi behöver. De är verkligen ingenting utan folkets makt. Bortskämda och fega hycklare som har plundrat landet allt för länge nu.

Fördelen med att ha tillhört vänstern är att man kan alla deras knep för att manipulera och vinkla en debatt och informationen.

Expo gjorde en ”källa” av klipp och klistra propaganda, i sann vänsteranda. Denna ”källa” blev medias bränsle. De hittade inget på mig, då jag alltid kör med öppna kort. Istället skapade dom något av ingenting, utan vikt. Denna ”källa” används nu flitigt av precis all svensk media, detta bevisar tydligt hur sammansvetsade de är när det gäller propaganda. Därför hatade alla kanaler Trump, därför hetsar de gemensamt fram krig och folkmord, förklätt i någonting fint och därför har de nu tillsammans satt fokus på mig. Likt en dirigerad orkester.

Jag visste och sa det i min förra videon, att de kommer nu att stämpla mig. De provade pixlad bild och säga att jag var högerextrem. Det gjorde bara att de framstod som åsnor. Sen körde de plan B, en arab som hatar judar, vad klyschigt. Inte ens det fungerade. Goliat spelade helt fel från början, medan David slog tillbaks med folkets röst och snart faller hela deras propaganda-maskin sönder och samman.

Detta är bara början, för varje sak som de gör mot oss medborgare, så kommer svaret att bli tio ggr tillbaks. De har förryckt och trakasserat svenskar allt för länge nu.

Mannen i kostym som hängde ut mig, trodde att jag skulle bli rädd. Han glömde en liten detalj, jag är inte etniskt svensk, vända kinden finns inte i min bok. Jag går istället igång på detta och vill motbevisa dem ännu mer.

Se bara på Mattsson hur han dagligen bölar ut om sitt stackars överklass liv. Se på expo med Aschberg som bossen. Hans farfar Olof Aschberg hjälpte till att sponsra den värsta folkmördar ideologin av dem alla, kommunism. Robert Aschberg har själv varit involverad i kriminella affärer, så äpplet faller inte så långt från trädet.

Om själva roten till trädet är ruttet, hur tror ni då att resten av trädet ser ut?

De vet precis vad de gör och de håller alltid varandra om ryggen. De anställer osäkra, svaga och lydiga personer, med grova narcissistiska drag. De belönas och de lyder.

Spelet de kör är att repetera en lögn så mycket man kan, tills det tillslut blir er verklighet. De omringar ert sinne med lögner, som kommer från olika håll, för att ge er intrycket att det rapporteras objektivt. Men sanningen är att propagandan kommer från samma eviga avlopp. Jag förstår inte alls, hur man som en normalt begåvad individ ens kan köpa deras lögner och skvaller?!! Hur är det ens möjligt!?

Jag tänker aldrig backa. Jag är inte springare eller fostrad efter en kulturmarxistisk mjukost mall.

Bechir Rabani

Megafonerna

 

Skicka kommentar