En invandrad varning..

När invandrare som tex mig, Hanif, Tino, Soheila, Bianca Muratagic, Arash Vatankhah m.fl, när vi säger till svenskarna att ni måste sluta dalta med radikal islam, våra destruktiva delar av kulturen och Mellanöstern mentalitet. Så gör vi inte det för att vi ”hatar”, vi gör det för att vi vet hur snabbt det kan gå innan allt eskalerar.

Kom ihåg att många av oss kommer från sekulära samhällen, som en gång var påväg till att bli en demokrati. Människan strävar efter frihet i sin natur. Afghanistan, Iran, Syrien m.m, de alla var påväg mot en bättre utveckling. Tills imperialist-länderna med medias propaganda bestämde sig för att införa ”tvångs-demokrati”, plundra länderna genom hittepå argument och lögner. Samt att ge radikal islam fritt spelrum.

Det daltades med radikal islam och man tillät de mest primitiva delarna av kulturen att få äta in sig i länderna. Fråga iranska kvinnor om hur snabbt deras liv förändrades, från en relativt fri vardag till ett mentalt fängelse. Vi snackar veckor.

Varför många av oss gapar sig hesa på svenskarna, är för att vi återigen ser tecknen tydligt här i Sverige. Svenskarnas naiva och fredliga inställning har inte en chans i världen att ställa sig emot dessa krafter, som äter in sig likt ett virus genom landet.

Förstår ni då hur frustrerande det är, när man ser problemen tydligt och ÄNDÅ så envisas ”antirasisterna” med att jaga spöket ”rasism”. De vågar inte att tampas med verkligheten, då det kommer att tvinga dem till att kritisera invandrare. Vilket går emot hela deras ideologi. De är hjärntvättade till att subtilt tro att minsta kritik mot oss= hitler återuppstår.
Men även att de helt enkelt är för fega. De uppoffrar jämlikhet och demokratin för att välja den lättaste kampen av dem alla, ”antirasism”. Snabba feel Good poäng utan konflikt. Denna psykosen kommer att krossa landet fullständigt. När de undviker att tampas med de verkliga problemen, så landar det i händerna på lite argare personer som får leva med det, vips så har man skapat ”rasism”.

Sen går ”antirasisterna” till full attack mot den som pekar på problemen. De vill tysta personen i fråga och mobba ut honom från samhället. Därefter så beklagar man sig att ”nazismrasismfascism” växer….

”We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them”

Bechir Rabani
Megafonerna

Skicka kommentar