En sammanfattning av Almedalen 2017.

 

 

 

 

 

 

 

Vi kör en liten sammanfattning på min Gotländske upplevelse:

Gotland: En mycket vacker plats, kanske Sveriges vackraste plats. Känns som ett eget land. Lär återbesöka denna plats under andra omständigheter. Tror jag bodde på en av de finaste platserna på ön. Öppnar man dörren till stugan så möts man av utsikten som ni ser på bilderna. Den härliga mannen som jag tillbringade 2 h med på en bänk. Han heter Kenneth och var en idrottsman av rang på sin tid. Vi var eniga om mycket och detta var nog höjdpunkten under Almedalen. Den gamla generationen är av en helt annan kaliber.  

Almedalen, maktelitens falska-förhoppnings festival: En isolerad plats för de med makt och pengar. Där samtliga mainstream media följer samma manus. Dom rätta sockertoppsfrågorna ställs och svaren som lurar folket in i bedrägerifällan ges. Det finns ingen som helst chans för arbetarna att få komma till tals. Inte en chans för de som lever i konsekvensen av den vansinnespolitik som idag bedrivs genom hela landet. De som får ställa frågorna är samma personer som vinner eller gör karriär på vansinnet. Man låtsas stå där med olika märken på kläderna och symboler på mikrofonerna för att ge ett sken av att nyheterna och rapporteringen är objektiv. Men sanningen är att det är samma stängda avlopp, samma propaganda och samma ideologier som styr agendan.  Det är därför som landet fortsätter att sjunka oavsett parti, eftersom vi tillåter dem att styra våra liv från deras segregerade trygga bubbla. När lamporna slocknar så festar de alla tillsammans och njuter av sin välförtjänta narcissistiska belöning. De skiter i folket och de skiter fullständigt i landet. De använder era hårt arbetade välförtjänta löner till att roa sig, de använder era löner för att förstöra landet. Företagare, politiker och medias hantlangare, tillsammans håller de folket från att få makten över sina egna liv.  

Den ”Högerextrema” araben: Orkar inte ens förklara detta idiotpåstående. Den som nu väljer att tro på det, så gör ett inlägg på min vägg och fråga mina vänner och familj om detta, framförallt mina judiska vänner. Så slipper vi höra hycklarnas skvaller. Ni måste förstå att ”högerextrem” stämpeln är enbart för att ni ska ta avstånd från varandra och därmed förlora all chans till att enas som ett effektivt motstånd. Jag tillhörde vänstern och rörde mig bland många av de extremare delarna under demonstrationer och dylikt. Med tiden insåg jag att denna ”nazipsykos” inte gav någon mening. Så jag bröt mig fri och började gräva lite mer i detta. Jag besökte alla som jag var lärd att hata. Sd, NMR eller personer som värnar om landet. Efter att jag gjorde min resa så insåg jag att denna ”nazipsykos” är bara ett spöke som vänstern och media tillsammans göder för att distrahera er från de verkliga problemen i samhället, nämligen radikal islam och kommunism. Samma ideologier som förstörde Iran, där kommunister hjälpte radikal islam till makten och därefter attackerade muslimer kommunister. Deja vu? Jag har gått igenom olika kapitel i mitt liv för att hitta bitarna till mitt medvetande. De finns utspridda överallt och såvida vi aldrig vågar föra en dialog så kommer många av er att fortsätta i samma hjärntvättsspår. Ni fostras i röd färg och ni formas i röd färg. Era åsikter speglar ”vinnarna” av WW2 intressen. Stalins och Lenins världsbild ligger subtilt i alla svenskar och invandrare. Skolorna producerar egentligen ättlingar till den röda armén. Därför är såna som Baas, AFA eller expo så psykotiska, de har köpt hela hjärntvätten. Titta in i deras ögon, det finns inget liv, bara mörker och hat.  

Det är enkelt att bekämpa rasism. Har man ett öppet samhälle där vi vågar prata med varandra bortom den politiska åsikten, så försvinner fördomar och rasism självmant. Men ”antirasisterna” vill inte bekämpa rasism, det är därför som de kämpar för ett stängt samhälle. För så länge ”rasismnazismfascism” hålls vid liv så slipper Baas och hans likasinnade att konfrontera de verkliga problemen i samhället. Är det en slump att ”rasismnazismfascism” växte/växer likt en löpeld sen expo och ”journalister” började sin hetsjakt på medborgare? Så klart inte, de göder den eftersom hela deras identitet är grundad på att ”rasismnazismfascism” finns. Ingen ”nazipsykos”= ingen karriär, priser, jobb, fina hus, ja hela deras identitet jämnas med marken. De vill se mig som ett ”offer”, så att de kan använda oss invandrare som en språngbräda till sitt eget ego. Många invandrare gillar att vara offer. Men en del av oss vägrar och tar upp kampen. Detta retar gallfeber på det fina folket. Vi lär bli fler aktiva invandrare, flera kontaktade mig under Almedalen och mitt mål är att skapa ett starkt motstånd av smarta, moraliska och självständiga invandrare.  Så nästa gång ni hör att någon har blivit brännmärkt som en ”nazist”. Så ställ er bakom personen och visa ert stöd. Är deras jobb hotat pga. det fria ordet, så samla ihop er och konfrontera deras chef. Jag lovar er att även om media vill få det att framstå som att ”de goda” har någon sorts makt över er, så är det en av de största lögnerna som jag har bevittnat under min resa. De är snorungar med för mycket fritid och med för många silverskedar i röven. De kissar på sig när man tar deras sviniga beteende till deras egen framdörr. Narcissister är som marshmallow på insidan.  

Tusen tack för allt ert stöd och alla era delningar. Tack för alla bidrag till megafonerna, vi är inget utan er. Ska köpa en ny videokamera och lite mer diskreta mikrofoner och kameror. Fortsätt att sponsra främst till reskassa. Det kostar en hel del att ta sig runt och vi håller just nu på med ett reportage om våldtäkter, där kvinnorna får tala ut. Jag vet att det stör många när personer vill ha ekonomiskt stöd ”tigga”, men se det som så här, sätt vad personen i fråga gör för landet. Det räcker inte att spela in videos och stå med händerna i kors i en artikel och se nöjd ut. Låt kvittot vara handlingen som personen gör.  Bokmässan nästa:)  

Bechir Rabani

Megafonerna

 

 

Skicka kommentar