Han sa, hon sa, hen sa…. gossip tihi..

2017, halvvägs in:

Nazist, högerextrem, Judehatare, böghatare, islamofob och nu sol/vårare cancer edition. Alltid från vänster. Är det bara jag eller känns jag som ett enormt hot för de bortskämda små segregerade snorungarna från Sveriges vitaste områden?

Det tar på energin om man tillåter det. Jag rycktes med lite tills jag insåg varför ens bry sig? Detta är exakt vad de vita narcissisterna vill, att distrahera. De älskar rampljus oavsett om det gäller att utnyttja en cancersjuk kvinna som de i vanliga fall stämplar som ”nazist”. Att IRM som egentligen är såå angelägna om att bekämpa SD, nu helt plötsligt ställde sig bakom SD för att karaktärs mörda mig, en invandrare. De utnyttjade en kvinna som dessutom har varit en framträdande person mot islam och invandring. Tillsammans med kvinnan lyckades de koka ihop världens fattigaste Hollywood manus alá breaking bad:)
Förstår ni nu vad jag menar när jag säger att hela deras hittepå kamp gällande ”antirasism” är bara en ursäkt för att få slippa konfrontera verkligheten.

De publicerade en skrattretande artikel som min mormor hade kunnat photoshopa bättre. Den som ärligt talat tror på den artikeln saknar all form av kritiskt tänkande och bör gå med i IRM omedelbart.

För varje inlägg jag svarar med ju mer drar jag in den utsatta familjen som redan nu har tillräckligt på sina axlar. Därför blir detta min punkt. IRM går att komma åt på andra mer effektivare och rättvisare sätt än att surfa på cancersjuka SD-kvinnor.

Drev gör inte mig svag, det sätter igång min kampvilja ännu mer och fler drev lär komma ju större man blir. Man börjar förstå varför ”se och hör” journalism är en finne i röven på många ”kändisar”.

Jag bjuder här på klargörande dumpar från kvinnans familjemedlemmar som sa åt ”Inte rasist men..Narcissist” att inte utnyttja SD-kvinnans situation och sjukdom. Jag samlar på åsiktsstämplar, keep em coming baby <3

( Bild 1-2: Janne är hennes syrras smeknamn, Bild 3: Mammans sms till vår gruppchat som vi startade för att hålla koll på kvinnans tillstånd, Bild 4: Syrrans Man, Bild 5: Mina söta smeknamn under 2018, Bild 6: Det tog inte många timmar innan den självhatande juden från expo(Jonathan ”chöttbolle” Leman)  som uppmuntrar judehatande kulturer i Sverige nappade på IRM skvaller. Ännu mer tydliga tecken på att de två och media ligger i samma säng alla dagar på året.

Tack till alla er som har stöttat mig!

 

 

Skicka kommentar