IRM..N

OBS DETTA HAR INGET MED NYA TIDER ATT GÖRA. Vi står på egna ben, inte som IRM..N.

Igår blev det ett mindre komiskt ”krig”, mellan demokrati-vänliga megafonerna och demokrati-fientliga IRM…N(inte rasist men.. narcissist) på vår Facebook sida ”megafonerna” i inlägget om IRM…N, underhållande läsning:)

Syftet med inlägget var så klart att markera att oavsett om ni hatar Bechir, sd eller kanelbullar, så får ni lov att göra det. Utan att behöva hängas ut eller bli av med era jobb. Lever vi i en demokrati eller i en selektiv form av demokrati?

Ett annat syfte med inlägget var att dra till mig deras medlemmar, en så kallad ”honeytrapp”, de är känslostyrda likt en pms tant, alltså noll rationellt tänk. Ju mer man provocerar, desto mer känslor.

Det vi kunde konstatera var följande:

1. Deras turtles gäng består av 99,5% vita priviligerade män och kvinnor som lever myspysigt, söta semesterbilder, kärleksfulla profiler, hakuna matata liv helt enkelt. De övriga 0,5% var en adopterad kille(Axzel) och en förvirrad serb. Detta är IRM..N mångkulturella alibi. Den adopterade är tydligen deras ”hårda handskar”, han hotade och ville slå kvinnor. OBS online är alla tuffa, därav deras aktivitet online.

2. De kommer alltid i flock, fast det är näst intill omöjligt att ta dem på allvar. Inga argument, ingen ”mångkultur”, ingen livserfarenhet, de hade absolut ingenting att komma med. Speciellt när jag och Bianca Muratagic tog debatten, två invandrare, helt plötsligt så fungerade inte ”rasism” mer, Haha total kortslutning. Det härliga var att vi alla, oavsett om vi var invandrare, sd, nmr eller inte politiskt bundna, så stod vi alla tillsammans mot dessa demokrati-fientliga krafter. Det för mig är en demokrati, tyck inte lika, tyck inte om mig, men tyck!

3. En gemensam nämnare var att de ofta gärna ville framhävda sig, det är här man kan syna deras falskspel. En person som brinner för något, gör det oavsett motstånd. Att gömma sig bakom ”antirasism”, där det finns minst chans till konflikt, är för mig ett narcissist drag. Att inte våga konfrontera radikal islam, våra mindre trevliga delar av kulturerna, hedersbrott, kvinnoförtryck, barnäktenskap, klan-samhälle osv osv och att istället försöka försköna, relativisera och normalisera problemen. Det för mig är det tydligaste tecknet på att deras kamp handlar om dem själva. Vad är de utan ”rasism”?

Jämför IRM..N ”kamp”, mot tex feminismen i Iran där de kämpade in i döden mot radikal islam,religiöst-förtryck och mot kvinnoförtryckande kulturer. Jämför med vänstern i många andra länder, 60-70 tals vänstern ekade genom världen mot orättvisa. Idag är de en del av orättvisa. En skam.

4. Att sitta och mobba ut personer, köra hetsjakt, frysa ut och terrorisera, sen sitta och beklaga sig över att ”rasism” växer, är ungefär som att dricka laxeringsmedel och bli chockad över att röven exploderar. Vad hände med ett samhälle där vi kan samtala, motbevisa, övertyga? Varför är deras första verktyg att tysta? Om de är så säkra på sin sak, varför inte bjuda in till en diskussion?

Många frågetecken runt deras falska fasad. De och expo ska inte få existera i en fungerande demokrati. Tro mig när jag säger att de mest pådrivande av dem är kaniner, mobbare med en låg självkänsla som lever på att trycka ner andra, för att själva framstå som någonting bra.

Inlägget var inte alls menat som att vi skulle åsiktsregistrera IRM..N. Hur skulle vi på Megafonerna kunna frånta IRM och Expos levebröd? Vi vill veta vilka av dem som är drivande i hetsjakt på medborgare. ALLA de som trakasserar och åsiktsförtrycker våra medmänniskor, oavsett vem än det gäller.

 

Bechir Rabani

Megafonerna

 

Skicka kommentar