Kluven tunga, en ”journalistisk” klassiker..

Det sjukaste med Virtanen är att enligt säkra och insatta källor inom kaviar mytoman-media sfären är att många fler kände till detta. Typ en form av intern hemlighet som ingen ville peta på för att inte riskera sin narcissistiska karriärstege.

Så de gör precis som de gör med samhällsfrågor och migrationsfrågor. Döljer, skyddar och förvränger för att fortsätta parasitera på samhällets förfall. Leva sina överbelånade liv i en skyddad verkstad där deras reflektion av samhället och världen utgår från deras egna myspys vardag🌈.

Det förklarar också varför Virtanen och hans likasinnade alltid skyddar och relativiserar våldtäktsmän/våldtäkter/sexualbrott.

Nej nej kära svenska medmänniskor, detta är inget unikt. De ruttnaste personerna gömmer sig ofta i det vackraste vattnet. Där kan de snabbt smälta in bland ”godheten” och rampljuset. Det är de morallösa karaktärerna som idag styr landets opinion.

De måste hela tiden hålla spelplanen öppen så att de alltid har någonting att säga till om.
Konflikt, motsättningar och kaos är deras distraktionsmoment för att distrahera er från att se vilka de egentligen är.

Ju mer vi enas och står upp för varandra, desto fler kvinnor, barn och övriga utsatta lär träda fram. Media och godhetsknarkare har tillsammans satt de utsatta i en skugga av skam. En skugga som vår enighet och mod enkelt kan förtvina med sanningen och ljusets kraft.

”Human progress is neither automatic nor inevitable… Every step toward the goal of justice requires sacrifice, suffering, and struggle; the tireless exertions and passionate concern of dedicated individuals”

Bechir Rabani
Megafonerna

Skicka kommentar