Repetera en lögn tills den blir verklighet..

Bonnier-ägda HD med ännu en partisk repeterare”journalist” i spetsen. Ny infallsvinkel, samma avlopp. ”Hen” som smsade mig igår:)

Konstigt att denna medelklass repeterare eller övriga likt ”hen”, aldrig uppmärksammade min kamp mot radikal islam, mot fegheten att täcka över jämlikheten med ”antirasism”, min kamp mot hedersbrott och våldtäkter, min kamp för att behålla ett demokratiskt och jämlikt samhälle.

Det vågar de inte, för då måste de konfrontera invandrare. Istället sitter såna som henne hemma i sin trygga segregerade bubbla och inväntar ”rasism”.

”enligt en granskning ska ha spridit antisemitiska teorier.”

Lägg märke till att denna så kallade granskning kommer ENBART från vänsterextrema EXPO, som klippte och klistrade ihop lögner, för det fanns inget att gå på. Om de är så tvärsäkra, så varför inte bjuda in mig till en öppen debatt?

Dessutom så är det EXPO och repeterare som konstant skyddar de mest ”judehatande”, ”kvinnoförtryckande” och ”svenskhatande” kulturerna på planeten. Bonniers propaganda media kör efter principen att upprepa samma lögn från olika håll. På så sätt så tror de naiva svenskarna att nyheten är objektiv och därför måste den vara sann.

Exakt samma metod som man använder när man svartmålar våra hemländer inför kommande olagliga invasioner.

Gällande antisemiblabla, detta skrev jag för 8 månader sedan på min blogg,

Fotbollslags-teorin..

Skicka kommentar