Reportaget om Aschberg..

update: Efter mitt besök hos Aschberg så stängdes mina facebook-konton ner permanent. Detta har aldrig någonsin hänt tidigare. Samt att texten nedan om reportaget raderades överallt på facebook. Vår hemsida har även varit under attack. Reportaget kommer snart och är nog den första någonsin att granska Aschberg. Håll utkik i dagarna och sprid den så mycket ni kan.

För ett par veckor sedan så klampade Aschberg med sitt kamerateam in på Åsas frisörsalong för att försöka skrämma henne till tystnad. Detta är ett återkommande beteende från härskarklassens hantlangare. Att genom uthängning och åsiktsförtryck försöka tysta arbetarna.

Så jag tog min kamera och besökte Aschbergs jobb, det var inte så uppskattat. Hans fru sa att det kändes obehagligt, varpå jag svarar ”Bra, då vet du lite hur andra känner sig när din man besöker deras jobb”. Hon avslutade med att hota mig i klassisk härskarklass anda, ”Det här ska du få fan för.”❤️

Igår fick jag till mig av en värdefull källa att Aschberg tillsammans med svensk media planerar att kartlägga mig och megafonerna, samt att det planeras hembesök. Så mina kära följare, gör er redo på en shitstorm utan dess like. De har redan provat att släcka ner mig genom att försöka stämpla mig som ”högerextrem, böghatare, islamofob och judehatare”, det gick inte så bra. Denna gången är jag säker på att de kommer koka ihop någonting som ska sätta mig på plats och som ska skrämma iväg mina följare.

För att bibehålla makten över yttrandefriheten så måste Aschberg statuera ett exempel av mig, så att ingen annan arbetare någonsin ska våga närma sig härskarklassens revir.

Mitt besök hos Aschberg kommer snart på film. Till alla er som ingår i min ”flock”, gör er redo. Vi kommer att svara tillbaks tio ggr värre för varje övertramp.

Det finns ingen tid till att backa. Det är nu eller aldrig om vi ska hinna ta itu med den klass av människor som genom historien har förtryckt och plundrat arbetarna. Män som mig har alltid bekämpat män som Aschberg. Det är vår plikt att fortsätta kampen för samhällets hjältar, arbetarna.

Fortsätt att sponsra oss. Era bidrag är vad som håller oss vid liv. Jag har en känsla av att det kommer bli en hel del resor till Stockholm framöver. Härskarklassens hantlangare har ett ekonomiskt övertag vilket också gör att de kan terrorisera arbetarna 24/7. Därför måste vi ge igen med de medel som vi har, nämligen folkets kampvilja.

Sponsra medborgar-journalism:

Swish: 0707325905 eller på: patreon.com/rabani, Swedbank 8214-9,973579571-9

Bechir Rabani

Megafonerna

158

Skicka kommentar