Två arga brownies..

”En arg blatte” står upp för en ännu argare blatte❤️

”Bechir har blivit omnämnd i svensk media på sistone pga sin ”hatkampanj” mot journalister, där han använder sig av Expressens metoder mot Expressen själva.

Det vill säga, han ringer på deras dörr och vill ställa frågor. Expressen hörde därför av sig till hans arbetsplats för att försöka få honom sparkad, då han är ”nazist” som jobbar med flyktingungdomar.

Detta är vad Bechir tycker om ju*ar:

”Jag har aldrig hatat ju*ar. När jag var med i vänster- och palestinarörelsen lär man sig att generalisera. Man lär sig se på ju*ar som en enda stor deg. Sen när jag bröt mig loss därifrån sökte jag mig till det jag var programmerad att hålla mig borta ifrån. SD, ju*ar, NMR du vet, sådant. Då tog jag steget ut för jag ville veta mer. Och när jag började prata med ju*ar insåg jag att de själv är splittrade. En del är höger och andra är vänster. Mina ju*evänner gillar inte Jonathan Leman på Expo, till exempel. Dom avskyr Leman. Dom tycker som mig i åsikterna.”

Fan vad roligt det ska bli att se Bechir härja på Bokmässan.

– Jag skulle vilja fråga de här frågorna som journalisterna duckar ifrån. Det kan vara saker de sagt innan som är motsägelsefulla. Innan har de kallat folk för rasister när de sagt att ISIS kanske kommer in i landet via flyktingströmmen, för att i efterhand säga att det här kan vi inte ha i samhället. Sådana här motsägelsefulla saker som de har sagt.

– Och samtidigt att de bor så jävla fint och pratar om mångkultur och integration. Men själva har de ingen flykting hemma. Sådana saker hade jag frågat, att visa hyckleriet är mitt mål, säger Rabani som förklarar att journalisterna ”äntligen ska få möta mångkulturen” när han besöker bokmässan.

Prenumerera gärna på deras youtubekanal Megafonerna: https://www.youtube.com/cha…/UCYFr7_u_uailIDXE79qcNPA/videos

Artikeln: https://nyheteridag.se/…/bechir-rabani-planerar-journalist…/

 

Skicka kommentar