Vänster Ricky..

Igår var jag undercover och i fronten av vänsterextrema i Göteborg. Jag fick guldvärt material och stod i fronten av kaoset. Hur oskyldiga träffades av stenar, polis träffades, smällare kastades mot hästar, misshandel och sabotage.

Men Göteborgarna ska fan ta mig ha en eloge. De gick till attack mot vänsterextrema och skällde ut dem helt öppet(finns på film). Fast gåshud moment var när det vällde ut arga Göteborgare(svenskar och invandrare) från en tillställning i en närliggande byggnad och med våld stoppade den stenkastande vänstern. ”Ge fan i vår stad, vi vill inte ha sånt i vår stad”❤️(finns också på film)

Tack vare alla bidrag som megafonerna har fått in efter varje reportage så har jag kunnat köpa in kroppskamera, spionkamera och dold inspelningsutrustning. Jag grundade megafonerna utan någonting och med ert stöd är vi i fronten av händelser. Vi har inga rika män bakom oss som styr vår agenda. Vi jobbar åt folket och vi får stöd av folket.

Jag vill inte höra något gnäll om att vi ”tigger”. Vi står vid fronten, vi offrar jobb, energi och tid. Kom inte och säg att vi inte levererar, 2017 har vi skapat flera kontroversiella och slagkraftiga reportage. Vi växer och med er hjälp kan vi växa snabbare och därmed påverka mer.

Bechir Rabani(vänsternamn Ricky😂)
Megafonerna

 

Skicka kommentar