I skammens skugga- Blå ögon.

Då svt anmälde videon eftersom reportaget inte handlar om ”rasism” eller gnälliga offerkofta-invandrare eller gynnar kulturmarxism och kommunism. Så har vi nu klippt ut alla mytoman medias delar som reportaget började med(Intressanta).

Ni kan se dem på följande länkar:


*Sätt på svenska undertexter*

Megafonernas första avsnitt i vår dokumentärserie om våldtäkter. Hör kvinnorna själva berätta om händelsen som förstörde och förändrade deras liv för all framtid. En gripande dokumentär som kommer att beröra er alla som besitter ett mänskligt samvete.
Ni får hemskt gärna hjälpa oss att sprida denna dokumentär. Det viktigaste är att den når ut till folket.

Jag bryr mig inte vad ni tycker om mig eller Megafonerna eller vilka rykten ni väljer att tro på. Vi är inte här för att roa er eller för att smälta in bland accepterade normer för hur man rapporterar och beter sig. Det finns för många marshmallow-skribenter och -journalister där ute redan. Sverige är idag långt förbi det stadiet där sådan feg ”journalistik” är tillräcklig. Nu räknas enbart handling.

Att sitta hemma och spela in videos, skriva böcker, tigga Swish och göra sig känd på artiklar med armarna i kors, kan vem som helst göra. För en mäktig förändring så krävs också en aktiv och effektiv handling.

Det är dags att ni alla börjar agera: gör det ni kan för att belysa problemen. Det räcker inte längre med att skriva inlägg, böcker eller att filma sig själv upprörd. Det är dags för handling, det är det enda som kan göra en riktig skillnad för kvinnorna och för framtida utsatta.

Vi kan raljera, relativisera, skylla stigande utsatthet på vita män, låta bli att uppdatera statistik, tolka statistik på vilseledande sätt, skylla på socioekonomiska faktorer, på ökad anmälningsbenägenhet, osv. Men vi vet de flesta av oss att detta är retorik avsedd att dölja konsekvenserna av politiska beslut.

När DU accepterar detta svammel, vänder du ryggen åt alla dem som har eller kommer bli utsatta av våld. Så hjälp oss att dela videon.

Ni gör det inte för min eller Megafonernas skull, ni gör det för de utsatta kvinnornas upprättelse.

Vi vill även passa på att tacka våra följare för alla bidrag. Ni gör det möjligt. Trots att vi rör oss med en liten budget och amatörutrustning, så lyckas vi ändå att leverera verkligheten utan partisk censur.

Vi vill gärna ha in fler tips på reportage som berör detta ämnet.

Bechir Rabani
Megafonerna

Skicka kommentar